Friskluftsventilerna fixade drömhemmet

När Jonas Lindkvist och hans familj flyttade in i sitt nya hem – en ljuvlig suterrängvilla med själ, historia och ett idylliskt läge – var det bara en sak som saknades: Frisk luft inomhus. För att fullända sitt drömboende tog de hjälp av SIMAB. 

– Redan vid besiktningen framgick det att ventilationen i huset var undermålig. Framför allt i sovrummet och i vardagsrummet. Då förstod vi väl inte exakt hur viktig ventilationen faktiskt är men det vet vi sannerligen nu.

För att säkerställa att man vidtog rätt typ av åtgärder valde familjen Lindkvist att kontakta en expert. SIMAB tog fram en helhetslösning i form av friskluftsventiler från AirMove i de olika rummen samt spaltventiler i badrummen och en ny paxfläkt i tvättstugan. Resultatet och skillnaden var tydlig.

– Det är en av de bästa investeringarna vi gjort. Man märker på barnen att de mår bättre i huset nu. Särskilt vår son som är allergiker med känsliga luftrör. Och personligen har jag insett att god ventilation är en fullständig nödvändighet för att jag ska sova väl. Jag sover bättre och snarkar mindre, säger han och skrattar.

En av de saker som Jonas upplevde som allra starkast i kontakten med SIMAB var kombinationen av effektivitet och lyhördhet. 

– Vi fick ett positivt intryck från första stund. Det var tydligt att det här är en entreprenör som vet vad de pratar om – och som är både pedagogiska och lösningsorienterade. De försökte inte sälja på oss några överflödiga extratjänster, utan tog fram det som de verkligen upplevde var vad vi behövde. Och var hela tiden väldigt öppna för dialog med oss som kund.

– Vill man ha ett jobb gjort på rätt sätt så väljer man SIMAB, avslutar han. 

**

Läs mer om hur SIMAB kan hjälpa dig din fastighet samt boka ett kostnadsfritt hembesök och offert.

Friskluftsventilerna fixade drömhemmet

Fler berättelser
Föregående Nästa