Täta kanaler för bättre ventilation

Har du problem med matos eller annan besvärande lukt inomhus? Eller immar spegeln i badrummet igen fullständigt när du duschar? Kanske är det dags att renovera dina ventilationskanaler. Vi vet hur. Vi har gjort det i mer än 30 år. Låt oss tillsammans kika på hur vi kan hjälpa dig till en bättre inomhusmiljö.


I den bästa av världar fungerar självdragsventilationen i ditt hus utan problem, men vi vet av erfarenhet att många fastigheter har problem med självdrag. Din inomhusmiljö kan förbättras väsentligt om du väljer att täta ventilationskanalerna och montera fläktar i kök och badrum. 

Minska dina energikostnader 

Täta kanaler och en väl fungerande ventilation är också en förutsättning för att kunna minska fastighetens energikostnader. Våra tekniker vet vad som behövs för en optimal ventilation och vi levererar och installerar den utrustning som krävs. 

Vid relining av ventilationskanaler använder vi på SIMAB flexibla, rostfria, CE-märkta metallslangar med 30 års garanti. Metallslangarna är svensktillverkade och kvalitetssäkrade. 

Funderar du på att renovera dina ventilationskanaler? 

 

Boka kostnadsfri konsultation och offert

Boka ut våra kundansvariga för konsultation direkt i vår bokningsportal. Besöket är gratis!

Boka ett kostnadsfritt besök för offert:
Område: Sydvästra Skåne (Malmö, Vellinge, Trelleborg, Lund, Landskrona) med omnejd.


Det går även bra att ringa oss.
040-653 44 95    Malmö
042-453 32 80    Helsingborg
0430-80 03 39    Halland
Mejl: friskahus@simab.se

Välkommen till SIMAB!

Fyll i offertförfrågan