Luftvärmepumpen förändrade Mirwais liv

För att spara energi valde Mirwais Momand att kontakta SIMAB och investera i en luftvärmepump och friskluftsventiler. På köpet fick han ett friskare hem – och en helt ny syn på hälsa och livskvalitet. 

– Jag har aldrig varit så nöjd med en investering som denna, och då är det här ändå en av de minst kostsamma vi gjort. Det här är på riktigt det bästa jag har gjort för mina barn, även om de kanske inte förstår det riktigt än.

Från början handlade det, som för så många husägare, om att hitta sätt att spara energi. Så Mirwais satte sig och tittade och räknade på olika alternativ. När sonen sedan började visa upp allergisymptom kom man med SIMAB:s hjälp fram till en att en luftvärmepump var den bästa lösningen. 

– Först var den friska luften en bonus som liksom kom på köpet. Men när SIMAB kom hit och pratade och berättade tog det inte många sekunder innan vi förstod att vi inte gjort tillräckligt för luften i vårt hus. Det är så många hälsoaspekter som går att härleda till luft. Det är skillnad på att andas och att andas

Att det blev just SIMAB som familjen Momand valde att vända sig till berodde främst på avgörande faktorer: Kvalitet och trygghet.  

– Jag har alltid haft en väldigt positiv bild av SIMAB. Och det är verkligen något som både bekräftats och överträffats genom det här projektet. Vem som helst kan sälja produkterna, men inte kunskapen och omsorgen. SIMAB håller verkligen frisk luft varmt om hjärtat.

Mer om luftvärmepumpar.

Fler berättelser
Föregående Nästa