Pålitlig OVK-besiktning i Skåne

Professionell och certifierad oberoende ventilationskontroll

En obligatorisk ventilationskontroll, även kallad OVK, är en besiktning av ventilationssystemet som görs regelbundet i alla flerfamiljsfastigheter, kontorsbyggnader och liknande i Skåne. Kontrollen är lagstadgad och syftet är att säkerställa en frisk inomhusmiljö.

SIMAB erbjuder pålitliga och kvalitativa OVK-besiktningar i hela Skåne. Vi har arbetat med OVK i över 25 år och är experter inom allt som rör ventilation. Vi utför grundliga och oberoende ventilationskontroller och säkerställer att ventilationssystemet i din fastighet är både säkert och välfungerande.

Certifierade OVK-inspektörer i Skåne

Vårt team består av certiferade OVK-kontrollanter som alla har såväl breda kunskaper som mångårig erfarenhet inom ventilationsarbete. Vi utför besiktningar med stor noggrannhet och självklart i enlighet med gällande regler och föreskrifter. Allt för att säkerställa att ditt ventilationssystem uppfyller de krav som ställs. 

Varför är OVK viktigt?

Anledningen till att en OVK är så viktig, och därför lagstadgad, är att kontrollen säkerställer att ventilationen och luftflödet i en fastighet är av god kvalitet. Luften vi andas är nämligen livsviktig. Varje dag andas en människa in i genomsnitt 20 000 liter luft. I dagens samhälle tillbringar vi dessutom alltmer tid inomhus, vilket gör behovet av god ventilation och frisk luft än större 

Professionellt OVK-företag i Skåne

SIMAB utför OVK i hela Skåne. Vi har arbetat med ventilationskontroller i över 25 år och våra certifierade tekniker har både lång erfarenhet och omfattande kunskaper när det kommer till alla typer av ventilationssystem. Vi värdesätter det personliga mötet och lägger stor vikt vid att alltid vara tillgängliga för dig som kund – innan, under och efter själva arbetet.

Kostnadseffektiv OVK-besiktning i Skåne

Priset för en OVK beror givetvis på arbetets omfattning, så som storleken på fastigheten, och på varje kunds individuella behov. SIMAB lämnar alltid offert på OVK i Skåne, som du som kund kan ta ställning till innan vi bokar arbetet. Vår amibiton är att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet vi utför åt er. 

Eftersom ett ventilationssystem även behöver rengöras regelbundet erbjuder SIMAB alltid möjligheten att kombinera OVK och ventilationsrensning. En mycket kostnadseffektiv lösning.

OVK i Skåne – Boka din besiktning idag

Är det dags för OVK i din fastighet? Kontakta SIMAB idag, så diskuterar vi dina behov och tar fram en offert. Välkommen till det trygga valet!

Fyll i offertförfrågan

"SIMAB är professionella och håller en bra kvalitet i både utförande och i sin dokumentation."

Riksbyggen

Martin Högstedt - Riksbyggen