Trygg och pålitlig OVK i Malmö

OVK står för Obligatorisk Ventilationskontroll och är som namnet antyder en besiktning av ventilationssystemet, som görs regelbundet i alla flerbostadshus, kontorsbyggnader och liknande i Malmö. Kontrollen är lagstadgad och mycket viktig, då den säkerställer att fastighetens ventilationssystem är både säkert och effektivt. En förutsättning för att de boende ska andas ren och frisk luft.

Certifierad OVK-besiktning i Malmö

SIMAB är Malmös främsta företag inom OVK. Vårt team av certifierade OVK-kontrollanter står alltid till ditt förfogande för att utföra noggranna och kvalitativa besiktningar i Malmö. Vi genomför ventilationskontroller enligt högsta standard för att säkerställa att ventilationssystemet i din fastighet är effektivt, säkert och att det uppfyller alla regler och krav.

Varför behöver jag OVK?

Syftet med en OVK, och anledningen till att kontrollen är reglerad enligt lag, är att säkerställa att ventilationen i fastigheten fungerar som den ska – och därmed att luften människorna som vistas i fastigheten andas är frisk och ren. För luften vi andas är livsviktig. Varje dag andas en människa in 20 000 liter luft i genomsnitt. I dagens samhälle tillbringar vi dessutom alltmer tid inomhus, vilket gör behovet av god ventilation och frisk luft än större  


Kostnad för OVK i Malmö

Priset för en OVK beror givetvis på arbetets omfattning, så som storleken på fastigheten, och på varje kunds individuella behov. SIMAB lämnar alltid offert på OVK i Malmö, som du som kund kan ta ställning till innan vi bokar arbetet. Vår ambition är att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet vi utför åt er. 

Eftersom ett ventilationssystem även behöver rengöras regelbundet erbjuder SIMAB alltid möjligheten att kombinera OVK och ventilationsrensning. En mycket kostnadseffektiv lösning.

Boka din OVK-besiktning idag

Vi på SIMAB har arbetat med OVK-besiktningar i över 25 år och vårt team av erfarna och kunniga ventilationsexperter står alltid redo att hjälpa dig och din fastighet. Vi lägger stor vikt vid att vara tillgängliga för dig som kund – både innan, under och efter arbetet.

Hur bokar jag en OVK i Malmö?

Är det dags för OVK i din fastighet? Kontakta SIMAB idag, så diskuterar vi dina behov och tar fram en offert. Välkommen till det trygga valet!

Ring eller mejla så berättar vi mer.

040-653 44 95

Mejl: friskahus@simab.se

 

Fyll i offertförfrågan

"SIMAB är professionella och håller en bra kvalitet i både utförande och i sin dokumentation."

Riksbyggen

Martin Högstedt - Riksbyggen