Kvalitetssäkrad OVK i Lund

OVK-besiktningar av alla typer av byggnader

En OVK är en besiktning av ventilationssystemet i en fastighet. Förkortningen står för Obligatorisk Ventilationskontroll, och som namnet antyder är den lagstadgad. Inspektionerna görs i alla flerbostadsfastigheter, kontorsbyggnader och liknande – med syfte att säkerställa ett gott inomhusklimat för alla som vistas i fastigheten. SIMAB erbjuder professionella och oberoende ventilationskontroller i Lund.

Certifierad och professionell OVK i Lund 

Vårt team består av certifierade OVK-kontrollanter med lång branscherfarenhet och både bred och djup kunskap inom allt som rör ventilation. Vi genomför besiktningar noggrant och kvalitativt – och självklart i enlighet med rådande regelverk. Allt för att säkerställa att ditt ventilationssystem är effektivt, säkert och uppfyller de krav som ställs. Det personliga mötet är mycket viktigt för oss vi lägger stor vikt vid att alltid vara tillgängliga för dig som kund – innan, under och efter arbetet.

Vad kostar en OVK i Lund? 

Priset för en OVK beror givetvis på arbetets omfattning, så som storleken på fastigheten, och på varje kunds individuella behov. SIMAB lämnar alltid offert på OVK i Lund, som du som kund kan ta ställning till innan vi bokar arbetet. Vår ambiton är att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet vi utför åt er. 

Eftersom ett ventilationssystem även behöver rengöras regelbundet erbjuder SIMAB alltid möjligheten att kombinera OVK och ventilationsrensning. En mycket kostnadseffektiv lösning.

Boka din OVK-besiktning idag

Vi på SIMAB har arbetat med OVK-besiktningar i över 25 år och vårt team av erfarna och kunniga ventilationsexperter står alltid redo att hjälpa dig och din fastighet. Vi lägger stor vikt vid att vara tillgängliga för dig som kund – både innan, under och efter arbetet.

Kontakta oss idag, så diskuterar vi dina behov och tar fram en offert. Välkommen till det trygga valet!

Fyll i offertförfrågan