Pålitlig OVK i Halmstad

Förkortningen OVK står för Obligatorisk Ventilationskontroll. Det är en regelbunden och grundlig genomgång av ventilationssystemet som görs i alla större fastigheter i Halmstad. Som namnet antyder är besiktningen obligatorisk, och syftet är att säkerställa god och effektiv ventilation – en förutsättning för att människorna som vistas i fastigheten ska andas frisk luft..

Professionell oberoende ventilationskontroll

SIMAB erbjuder professionell och oberoende ventilationskontroll i Halmstad. Vi har lång erfarenhet av OVK-besiktningar och våra kompetenta inspektörer behärskar alla typer av ventilationssystem. Med vår hjälp kan ni vara säkra på att ert ventilationssystem är säkert och fungerar optimalt.

Certifierad OVK-besiktning i Halmstad

Alla SIMAB:s besiktningsmän är certifierade OVK-kontrollanter. Vi utför ventilationskontroller i alla typer av byggnader i Halmstad och genomför alltid arbetet grundligt, effektivt och självklart i enlighet med gällande standard och regelverk. Hos oss är både du och din fastighet trygg.

Professionell OVK av SIMAB

Vi på SIMAB har arbetat med ventilation och OVK i mer än 25 års tid. Sammanlagt på företaget har vi faktiskt över 100 års yrkeserfarenhet. Alla våra medarbetare är certifierade och behärskar alla typer av ventilationssystem, såväl mekaniska som självdrag, och vi använder oss enbart av modern och kvalitetssäkrad utrustning. Med vår unika kompetens kan vi både identifiera och åtgärda eventuella problem, så att ventilationen i din fastighet fungerar som den ska.

Hur vet jag att jag behöver ventilationskontroll?

Ventilationskontrollen är reglerad i lagen och genomförs reguljärt i alla större fastigheter, så som flerfamiljshus, kontorsbyggnader, skolor och vårdlokaler, m.m. Fristen för OVK-besiktningar avgörs av vilken typ av fastighet det gäller – samt av vilken typ av ventilationssystem som betjänar byggnaden. Är du osäker på hur ofta OVK behövs i din fastighet? Kontakta oss så hjälper våra ventilationsexperter dig!

Pris för OVK

Priset för en OVK beror givetvis på arbetets omfattning, så som storleken på fastigheten, och på varje kunds individuella behov. SIMAB lämnar alltid offert på OVK i Halmstad, som du som kund kan ta ställning till innan vi bokar arbetet. Vår amibiton är att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på arbetet vi utför åt er. 

Eftersom ett ventilationssystem även behöver rengöras regelbundet erbjuder SIMAB alltid möjligheten att kombinera OVK och ventilationsrensning. En mycket kostnadseffektiv lösning.

Boka din OVK-besiktning i Halmstad idag

Vi på SIMAB har arbetat med OVK-besiktningar i över 25 år och vårt team av erfarna och kunniga ventilationsexperter står alltid redo att hjälpa dig och din fastighet. Vi lägger stor vikt vid att vara tillgängliga för dig som kund – både innan, under och efter arbetet.

Kontakta SIMAB idag, så diskuterar vi dina behov och tar fram en offert. Välkommen till det trygga valet!

Fyll i offertförfrågan

"SIMAB är professionella och håller en bra kvalitet i både utförande och i sin dokumentation."

Riksbyggen

Martin Högstedt - Riksbyggen